Lagerförsäljning: upp till 65% rabatt | Gratis frakt till Sverige

Küchenkompane är en tradition

VÅR HISTORIA

Historien började 2009 i en liten studio mitt ute i ingenstans i norra Tyskland.

På den tiden delade vi fortfarande ett enda skrivbord för vårt gemensamma arbete.

VÄLKOMMEN TILL VÅR VÄRLD

Vi älskar köket

Historien började 2009 i en liten studio mitt ute i ingenstans i norra Tyskland. På den tiden delade vi ett enda skrivbord för vårt gemensamma arbete. I dag levererar vi verktygen för god smak till köken härifrån. Vi lagar mat med passion, gillar att stå vid spisen hemma, prova nya rätter och experimentera med exotiska kryddor och färska produkter.

Naturligtvis går inte allting smidigt på en gång, men vi har alltid en sak till hands: rätt knivar. För du kan inte göra mycket i köket utan bra knivar. De måste vara vassa och ligga bra i handen.


Mats, grundare av Küchenkompane

BEVARA TRADITIONER OCH DEFINIERA NYA STILAR

Med våra knivar och kökstillbehör vill vi se till att matlagning blir en avkopplande balans i våra kunders vardag. Matlagningen ska vara okomplicerad och samtidigt ha en individuell prägel. De matchande knivarna finns i otaliga former, storlekar och kvalitetsklasser. Det finns knappast några prisgränser för högkvalitativa skärverktyg. Men bra produkter som håller i flera decennier kan fås till mycket lägre priser. Vi fokuserar på färgglada mönster, kreativa funktioner och nya trender, utan dyr marknadsföring eller berömda vittnesmål. Vi föredrar att investera i utveckling av nya produkter och högkvalitativ produktion hos våra partner. Därför investerade vi mycket tid och energi i att hitta den perfekta tillverkaren för våra produkter. Under våra resor till Asien hittade vi det vi sökte. Vi har ett nära samarbete med våra lokala partner för att alltid erbjuda våra kunder de bästa och mest innovativa produkterna. Våra knivar innehåller inte bara vår passion för bra design och tysk teknik, utan även den berömda asiatiska smideskonsten.

Våra kunder uppskattar enkel och intuitiv design. Därför har vi alltid klarhet i åtanke när vi utvecklar nya produkter. Vi är bara nöjda med resultatet när våra köksredskap uppfyller dessa krav. Feedback från våra kunder är viktig i detta avseende. Vi integrerar dina förslag i våra nya produkter som standard. Det är så vi skapar praktiska köksredskap som gör matlagning rolig.

17000
+

NÖJDA KUNDER

104000
+

KNIVAR SOM SÅLTS

1200
+

UTVÄRDERINGAR

Gratis och snabb leverans
Nöjdhetsgaranti
30 dagars öppet köp
Premium Material