Lagerförsäljning: upp till 65% rabatt | Gratis frakt till Sverige

Välkommen till vår värld!

Vår historia

Vår historia började 2009. I en liten studio, mitt i ingenstans. På den tiden delade vi ett enda skrivbord för att arbeta tillsammans för att spara kostnader och uttrycka vår passion för modern design. Praktiskt taget utan fritid och 100% fokuserad, satte vi oss ner med de första produkterna och väckte vårt varumärke till liv.

Specifikt är vi aktiva inom matlagning. Vi gillar också att stå på spisen, laga nya recept och njuta av att experimentera med intressanta ingredienser. Vi har gjort detta tillvägagångssätt vår vision att ägna oss åt nya projekt och att se till att matlagning kan bli en viktig balans i vardagen på lång sikt. Vi vill erbjuda våra kunder chansen att förenkla matlagningen och samtidigt ge dem en individuell signatur. Därför erbjuder vi dig produkter som underlättar din vardag.

 

Det är det som gör oss

En titt på de många års erfarenhet och tillhörande tradition visar hur vi kunde optimera våra köksassistenter tekniskt och anpassa dem efter våra kunders önskemål. Vår första produkt från 2010 var vårt första lilla genombrott, som vi kunde optimalt uttrycka vårt roliga med i vardag och liv.

Vår nya utveckling anpassar sig också till denna standard och kombinerar det praktiska mervärdet med ett tilltalande utseende. På så sätt utvecklas matlagningen till en god och varierad balans till de många omstämda och ansträngande uppgifterna i vardagen. Våra kunder uppskattar de enkla och intuitiva konstruktioner som i detalj anpassar sig till de önskade applikationerna i köket. Därför arbetar vi ständigt med att öka enkelheten i våra hjälpprodukter för köket och att arbeta på en funktionell lösning.

För detta ändamål erbjuder vi dig bara produkter, som vi naturligtvis använder oss av. Vi är bara nöjda med våra resultat om vi kan ge våra köksbiträden ett rent samvete och utan fel. Vårt uppdrag är din tillfredsställelse, och därför svarar vi i detalj på våra kunders feedback och integrerar detta som standard i framtida planering.

 

Detta är viktigt för oss

Vi vill gärna ge er vårt roliga i den dagliga planeringen och befruktningen i form av slutresultat. Unikhet och professionalism är viktiga principer trots vårt passionerade förhållningssätt, vilket vi naturligtvis inte vill vara utan. Av denna anledning erbjuder vi inte dig klassiska produkter, men praktiska allroundspelare som erbjuder dig den nödvändiga känslan av kvalitet och mervärde i varje situation. Vi tar detta till för effekt för dig med våra olika detaljer och planer i alla avseenden.

Därför kombinerar vi de bästa materialen med högkvalitativt utförande med våra köksbiträden. På detta sätt skapas något mycket speciellt med varje ny enhet, vilket sparar tid och nerver under ditt dagliga arbete i köket. Var och en av våra produkter har ett specifikt syfte som du kan använda just för dina nya projekt.

 

Vad vi erbjuder dig 

Även på lång sikt vill vi göra skillnad som ett dynamiskt team. Av denna anledning omformar och förnyar vi varje produkt, vilket gör att vi kan uttrycka vår passion på ett optimalt sätt. Vi förlitar oss på färgglada mönster, kreativa funktioner och nya trender för att ansluta din inredning till de praktiska köksmaskinerna. Vi vill gärna hjälpa dig att förenkla de många aktiviteterna i köket och göra matlagning till en intressant, spännande och livlig uppgift.

Vi kommer att fortsätta att förnya kring våra nya praktiska anordningar och följa med dig i de viktiga frågorna i vardagen. Vi vet vilka justeringar som är värda ur din synvinkel och med vilka funktioner kunderna kan känna sig bekväma bäst. Våra praktiska köksassistenter skiljer sig tydligt från konkurrenternas produkter och gör det enkelt att minimera ansträngningen kring matlagning steg för steg.

 

Detta gör matlagning speciell  

Enkelhet, i kombination med modern design, är därför ett viktigt medel för att ha roligare i vardagen och livet och att uttrycka detta med egna rätter. Ur vår synvinkel har matlagning alltid haft en enande aspekt, där människor kommer samman och umgås. Både beredningen med våra apparater och sökandet efter nya kreativa recept gör matlagningen oumbärlig. Därför förlitar vi oss på passionerade koncept och utmärkt kvalitet för daglig matlagning.

 

Var tillverkar vi våra produkter?

Vi har lagt ner mycket tid och energi för att hitta den perfekta tillverkaren för respektive produkter. I samband med vissa resor till Asien kunde vi efter en tid med stolthet säga att vi har hittat de perfekta tillverkningsanläggningarna för våra produkter. Vi har ett nära samarbete med våra partners och försöker alltid erbjuda dig de bästa och mest innovativa produkterna. Våra produkter är inte bara berikas av våra tyska ingenjörskonst, men också av asiatiska smedja och århundraden gamla traditioner. Dessa faktorer gör våra produkter till den högsta kvaliteten i sin kategori.

 

Vi finns alltid där för dig

Om du behöver ytterligare stöd förutom att köpa de många praktiska produkter, kommer vi säkert att erbjuda dig dessa. Vi agerar alltid öppet och artigt för att möta värdet av tillförlitlighet och för att erbjuda våra kunder en bra känsla. Det gäller inte bara användningen av de många apparaterna och hjälpmaskinerna, utan också frågor om vår teknik.

 Med våra råd erbjuder vi dig därför ett praktiskt och omfattande komplement vid behov, för att kunna föra den tekniska kvaliteten på våra koncept i föraning personligen. Vår vision är att människor ska återförenas med vänner och familj i köket och mixtra ihop med en läcker och hälsosam måltid. De många praktiska anordningarna är ett utmärkt förhållningssätt till detta, med vilket vi gärna följer med dig i detta steg. Helt enkelt ta en titt runt på begäran och dra nytta av 11 års teknisk erfarenhet.

 

Med erfarenhet av kvalitet

Vår erfarenhet blir därför den viktigaste nyckeln till kvalitet och komfort för dig. Varje funktion är genomtänkt i ditt sammanhang och säkerställer en felfri struktur i praktiken. Därigenom betonar vi det unika i våra system och skapar en användarupplevelse för att må bra. På så sätt förblir ansökan alltid kompakt, väl genomtänkt och enkel.

I det avseendet är vi glada att kunna stödja er i framtiden med nya projekt och tekniskt moderna utvecklingar. Våra köks- och matlagningsassistenter gör det möjligt för dig att använda det effektivt och ändå effektivt i vardagen. Låt oss därför inspireras av ett brett urval och välja de bästa produkterna. Hela vårt team här på Kitchen Kompane ser fram emot att göra köket till en effektiv och populär plats igen, vilket kan uppnås med våra passionerade föremål utan större ansträngning.

Gratis och snabb leverans
Nöjdhetsgaranti
30 dagars öppet köp
Premium Material